ROUTE / OPENINGSTIJDEN

TATTOO CONVENTIE OPENINGSUREN

Zaterdag open van 12.00 tot 21.00
Zondag open van 11.00 tot 20.00

PARK H

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt
Parking via GPS Trichterheideweg

ROUTE

Met trein en bus:

Houd er rekening mee dat er ‘s avonds vaak geen trein- of busritten terug huiswaarts meer zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Van aan het station is Expo Hasselt bereikbaar met de bus. Bezoek je een evenement overdag, dan kan je van het busvervoer gebruikmaken. ‘s Avonds zijn er meestal geen bussen meer.

Volgende buslijnen zorgen overdag voor een vlotte verbinding tussen het trein- en busstation van Hasselt en Expo Hasselt. Op wandelafstand van Expo Hasselt vind je langs de Universiteitslaan de bushalte Hasselt–Provinciehuis. Minstens om het halfuur wordt deze halte bediend door één van deze lijnen:

Stadslijn H3 Stokrooie/Kiewit–Godsheide
Streeklijn 20a Hasselt-Lanaken/Maastricht
Streeklijn 36 Hasselt–Genk
Streeklijn 45 Hasselt–Maaseik/Maastricht

Auto :

Hasselt is makkelijk bereikbaar via een knooppunt van belangrijke verkeerswegen vanuit alle richtingen. Voor beurzen in Park H (nieuwe benaming van de Grenslandhallensite) wordt gebruikgemaakt van Ethias Arena en Expo Hasselt. Op de site vind je ook het Ethias Theater, Plopsa Indoor, Club Versuz, Bar Ristorante Crudo en trampolinepark Jumpsquare. Wegwijzers vind je aan de drie Hasseltse afritten op de E313 Antwerpen – Luik en op de grote ring rond Hasselt. Je bereikt de zalen het vlotst via de afrit 29 (Hasselt-Oost).

Neem bij het binnenrijden een ticket aan de slagbomen. Let op: staat het licht op rood i.p.v. op groen boven bepaalde slagbomen, dan betekent dit daar alleen uitgereden kan worden. Je parkeerticket betaal je aan de automaten in de toegangshal (betaling met munten, briefjes van 5, 10 of 20 euro). Een ticket betalen kan zowel voor als na of zelfs tijdens je bezoek. Je betaalt 5 euro en je ticket blijft gedurende heel je bezoek geldig.