Welkom bij de Rotterdam Ink n Art Tattoo Convention 11e Editie 12 en 13 Maart 2022

Locatie Rotterdam Ahoy

Welkom bij de Rotterdam InknArt Tattoo Convention 2022

De Rotterdam InknArt Tattoo Convention heeft altijd een groot en breed publiek aangetrokken. Dit jaar zullen zowel jonge als oudere tattoo artiesten, samen met verkopers uit de industrie, entertainers, kleding- en inktliefhebbers in de schijnwerpers staan van het Ahoy-gebouw in Rotterdam. De Rotterdam InknArt Tattoo Convention is een dwarsdoorsnede van het beste aanbod in o.a. de tattoo-industrie. Traditioneel, realistisch, script, zwart en grijs, New School en Old School-artiesten tatoeëren allemaal onder één dak. Met meer dan 150  stands en meer dan 200 artiesten, is het zeker de moeite waard om deze kleurrijke wereld te komen verkennen om inspiratie of kennis op te doen of zelfs een nieuwe ‘aanwinst’ op je lichaam. De artiesten zijn er klaar om jullie te voorzien van de  mooiste tattoos . Nu is je kans en zie je ze aan het werk.  We staan te trappelen om jullie te mogen verwelkomen op 12 en 13 Maart 2022 op de InknArt Tattoo Convention Rotterdam Ahoy.

Artiesten 2022

Dit jaar hebben we meer dan 200 artiesten(all kinds)  uit verschillende landen.

Duitsland, Polen, Italië, Spanje, Zuid-Korea, Oekraïne, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, België, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Mexico , USA ,  Indonesië, Turkije en Nederland

Rotterdam Ink n Art 11th Edition :

Rotterdam Ink n Art tattoo convention is trendsetting en helemaal klaar om een super event neer te zetten. Naast de top line up van tattoo artiesten hebben we een geweldig scala aan ‘high class’ entertainment op ons podium en uiteraard merchendise/traders en arts&crafts en ook o.a. onze bodypaint sectie mag je niet missen !

Kortom een dagje voor ieder wat wils en uiteraard een gezellige bar zal niet ontbreken..

Informatie

Openingstijden:
Zaterdag: van 12:00 uur tot 21:00 uur
Zondag: van 11:00 tot 20:00 uur

Tickets zijn altijd verkrijgbaar aan de deur tijdens ons event!

Toegangskosten:
tickets zaterdag € 15, – p / p
tickets zondag € 15, – p / p
Kinderen tot 12 jaar gratis toegang vergezeld door betalende volwassene.

Ahoy Rotterdam

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam Ahoy is te vinden op : https://www.ahoy.nl